به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی طلایی عضو شورای شهر تهران در حاشیه برگزاری همایش "دهه چهارم؛ ضرورت تعامل و تحول" در تهران در جمع خبرنگاران درباره انتخابات دهم ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر در انتخابات آتی بر روی افراد بحث کنیم به جایی نخواهیم رسید.
وی افزود: هر کس قرار است در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود باید تیم خود را نیز معرفی کند تا مردم به تیم رای دهند نه به فرد.
طلایی خاطرنشان کرد: کاندیداهای ریاست جمهوری باید برنامه عملیاتی خود را ارائه دهند تا مشخص شود با چه برنامه هایی می خواهند کشور را اداره کنند، اگر چنین شود می توانیم به برگزاری انتخابات خوب امیدوار باشیم.
عضو شورای شهر تهران در خصوص طرح حمایت ترکیبی از دو کاندیدا نیز گفت: این بحثها بیشتر در حد گمانه زنی است و ما نباید بر اساس حدس و گمانها اظهار نظر کنیم.
طلایی گفت: ما دولتی می خواهیم که پایبند به مبانی ارزشهای انقلاب باشد و محکم بر روی ارزشهای انقلاب ایستادگی کند.
همایش "دهه چهارم؛ ضرورت تعامل و تحول" امروز به میزبانی تشکل توحید وتعاون که حامی میر حسین موسوی است در تهران برگزار شد و چهره های شاخصی از اصلاح طلبان و اصولگرایان در آن حضور داشتند.


نظر شما